Професионалната танцьорка Oti Mabuse шокира феновете, когато обяви решението си

...
Професионалната танцьорка Oti Mabuse шокира феновете, когато обяви решението си
Коментари Харесай

Животът на Oti Mabuse след Strictly - от „плаче под душа и се мъчи да яде“ до „чудо“ бебе

Професионалната танцьорка Oti Mabuse шокира почитателите, когато разгласи решението си да напусне Strictly Come Dancing след седем години и две победи в шоуто през 2022 година Но макар подозренията, които слагат под въпрос избора й, 33-годишната не съжалява и е построила необикновено сполучлива телевизионна кариера.

Оти неотдавна разкри опустошителната причина, заради която е напуснала шоуто на BBC, като призна, тя имаше „ черни дни “, макар че завоюва с Келвин Флетчър от Emmerdale и комика Бил Бейли. Имаше моменти, когато големият напън я караше да не може да яде и да плачеше под душа, само че за благополучие нейният брачен партньор танцьор Мариус Лепур беше там за поддръжка.

„ За благополучие брачният партньор ми още веднъж беше необикновен човек, който видя мрачни дни, дните, в които съм под душа и рева с облеклата си, тъй като е толкоз мъчно и е толкоз съкрушително. Виждал ме е да не хапвам, виждал ме е да преяждам, виждал ме е да се боря с невъзможността да извлека най-хубавото на някого “, показа тя в подкаста All Change....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР