Професионалната бойна галавечер отново ще предложи незабравима бойна нощ с

...
Професионалната бойна галавечер отново ще предложи незабравима бойна нощ с
Коментари Харесай

Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба

Професионалната бойна галавечер още веднъж ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от разнообразни дисциплини на бойните изкуства и дава обещание да бъде шоу като никое друго. Галата ще се организира на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна , а билетите за нея са към този момент в продажба в мрежата на!

В новото 16-то издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, пристигнали в морската столица от разнообразни краища на света. Бойната карта на интернационалната церемония ще включва 13 спиращи дъха дуели с бойци от над 15 страни по разпоредбите на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 стимулирани за победа състезатели по муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения. В нощ на доста адреналин, феновете ще станат очевидци и на две оспорвани и зрелищни борби в две категории за Европейски трофеи на SENSHI.

Световно известни майстори в бойните спортове също ще бъдат част от SENSHI 16 като посетители, рефери и коментатори на атрактивното шоу. Кои са именитите бойци, оказали доста въздействие в света на бойните спортове, уредниците ще оповестят напълно скоро.

Билетите за интернационалното бойно шоу са налични в мрежата на, а почитателите се предизвикват да ги закупят по-рано, с цел да си обезпечат място пред зрелищната сцена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна . Начало на бойната церемония ще бъде обещано тъкмо в 18:30 часа .

16-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ",MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР