Проф. Иванка Мавродиева, специалист по комуникации и преподавател по риторика

...
Проф. Иванка Мавродиева, специалист по комуникации и преподавател по риторика
Коментари Харесай

Проф. Иванка Мавродиева: Десните правят кампания и в TikTok

Проф. Иванка Мавродиева, експерт по връзки и учител по реторика и PR в Софийския университет е безапелационна, че акцията към този момент е почнала и то с „ доста популизъм “:

„ Има и опити за брандиране, само че в обикновеното му измерение - да се постави стикер на рейс, на билборд, на превоз, да има летящи банери в обществените мрежи, единствено че марката почива, на полезности на качества. Политическият маркетинг е много безреден, тук-там, неефективен; с бързо основаване на артикули, политически лица и субекти, бързо изхабяване. Вижда се все още борбата сред системи и несистемни партии… “.

Предизборните стратегии са подготвени, сподели Мавродиева за БНР и акцентира, че предходните стратегии на партиите не са налични и това не разрешава сериозен прочит на изпълнените и неизпълнените задължения:

„ Много малко хора ще четат задълбочено предизборните акции ". 

" Докато в предходните избори имаше една ориентировка на десните към LinkedIn, в този момент виждам едно нахлуване в TikTok.  От изказвания, пуснати в обществени мрежи, медийни изяви до пародии, перифрази… върви един различен проект, който в случай че не се откри от щабовете на тази сериозна оценка, показана в подигравателен проект, и не се създадат корекции в политическата връзка в предизборна обстановка, може да има не малко неточности. Хората ще гледат клипчета, ще заловен някоя и друга фраза и израз, ще визират плакати в действителна и във виртуална среда и ще кажат: „ На този не съчувствува “.

Листите са формирани на правилото на политическата преданост и опита на обособените играчи, счита проф. Мавродиева.

" Някой се отхвърлиха да влязат в акция, макар че бяха известни, даже преекспонирани медийно-политически. Политиката включва сполучливи хора, които са  бегачи на дълги дистанции ", акцентира тя в предаването " Хоризонт за вас ".

Мавродиева е „ скептично настроена “ за резултатите от вота, тъй като „ измененията не стават бързо и елементарно “. Тя съобщи, че не е „ оптимист за реализиране на резистентност в политическата връзка и положителни резултати “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР