Проектоправителството, маскирано като експертно, е по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски. Огромно

...
Проектоправителството, маскирано като експертно, е по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски. Огромно
Коментари Харесай

Кирил Петков бил потресен от номинацията на Павлов, но не и на Заков

" Проектоправителството, маскирано като експертно, е всъщност кабинет Борисов-Радев-Пеевски. Огромно неразбиране буди номинацията на Николай Павлов за министър на енергетиката. Това е индивидът, предизвикал вреда приблизително от над 1 милион лв. дневно на България.

Саморъчно подписал контракт за отвод от евтиния азерски газ и трансферирал количеството към Газпром. Павлов трябваше да бъде разследван, само че прокуратурата иззе материалите, а след това стопира процеса. Явно всичко това няма никакво значение в света на Борисов и Радев ". Така някогашният министър председател Кирил Петков разяснява лансирания от проектопремиера проф. Николай Габровски състав на предстоящ кабинет с първия мандат, връчен на ГЕРБ.

" По този метод маската, наречена експертно държавно управление, прикрива хибридните назначения на Газпром лобито на Радев и корупционното лоби на Борисов под комфортния чадър на прокуратурата.

България не заслужава сходни фасадни демонстрации, зад които прозира предпочитание за нови избори! България има потребност от отговорно постоянно държавно управление, което да изведе страната от рецесията и да продължи да гради – за хората! ", написа Петков. Но и дума не обелва за наличието на неговия боен министър Драгомир Заков в същия състав на проектокабинета на Габровски. 

И гарнира мнението си с графика на менящия кожата си, само че не и нрава си вълк в ролята на овца. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР