Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу! Не

...
Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу! Не
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Проектопартията на президентския лагер обещава да бъде истинско шоу!

" Проектопартията на президентския лагер дава обещание да бъде същинско шоу! Не е смешка. Марката " Политическа партия 3-ти март " се оказа записана от Весела Лечева и в раздела за " занимателни, вариететни и шоу стратегии " на патентното ведомство. Адмирации! Най-сетне да забележим малко искреност от тяхна страна. "

Това написа в профила си в обществената мрежа " Екс " депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

" Похвално е в действителност, човек би трябвало да си има ясна политическа тактика. Само не съм сигурен до каква степен шоуто ще може да мине за занимателно. Ще питате в този момент по какво осъждам. Ами да вземем да вземем за пример един опит за шоу, проведен, по всичко наподобява, от същите продуценти. Шоуто " Пътят на Копринката " е извънредно занимателно, бих споделил даже поучително. Но дали може да мине за занимателно? Не бих споделил.

Няма по какъв начин да е занимателно, когато корупционни кръгове се свързват с президентски консултант, обаче президентът настойчиво се прави на нечул, невидял и неразбрал. Така че, не съм сигурен бъдещото шоу до каква степен ще си дава отговор на категорията. Но пък, в случай че не съумеят с патриотарския избор, постоянно могат да запазят " Политическа партия 8-ми март " и да тръгнат от врата на врата с по един червен карамфил. Ако не друго, най-малко ще е занимателно ", написа още Мирчев.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР