Проектното предложение на местната администрация за изграждане на допълнителен корпус

...
Проектното предложение на местната администрация за изграждане на допълнителен корпус
Коментари Харесай

Община Враца спечели проект за изграждането на допълнителен корпус на Математическата гимназия

Проектното предложение на локалната администрация за създаване на спомагателен корпус на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ е измежду утвърдените от просветителното министерство, оповестиха от управата във Враца. Осигурените средства за гимназията са в размер на 1 777 600 лева
В рамките на плана ще бъде построена триетажна пристройка към съществуващата постройка, която ще бъде изцяло оборудвана. Предвижда се основаването на 6 класни стаи, 4 складове, конферентна зала със 100 места, както и STEM център. В строително-ремонтните действия е включено и обособяването на асансьор, с който да бъде обезпечена налична среда за хора с увреждания от приземния до третия етаж. Допълнителният корпус на ППМГ ще бъде ситуиран до задния вход на образователното заведение.
Целта на плана е прекосяването на учениците към едносменен режим на образование, обезпечаването на функционална и ефикасна образователна среда. Създаването на STEM пространство ще е и опция за по-ефективна извънкласна работа и подготовка.
Дейностите се финансират по „ Програма за създаване, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2020–2022 година “ на МОН.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР