Проективните личностни тестове са доста популярни сред психолозите. Те включват

...
Проективните личностни тестове са доста популярни сред психолозите. Те включват
Коментари Харесай

Учудващо колко е верен този психологически ТЕСТ и как познава

Проективните личностни проби са много известни измежду психолозите. Те включват двусмислени картини, които предизвикат разнообразни страсти у обособените хора и по този метод разкриват техните скрити страсти и вътрешни спорове.



Това е друго от " обективния тест ", в който отговорите се проучват съгласно универсални стандарти. Вижте тази картинка за не повече от 10 секунди и помислете какво виждате. Ето какво значат дадените отговори:

Пещера: мъчно губите баланс. Вие сте спокоен човек, който вижда единствено позитивните страни на нещата. Благодарение на вътрешните ви сили и оптимизъм отрицателните обстановки не оказват мощен напън върху вас. Хората ви харесват и постоянно се обръщат към вас за съвет. Подкрепяйте обичаните си хора и споделяйте позитивната си сила с тях.

НЛО: Винаги сте на ръба на нервозен срив, подготвени да избухнете. Податливостта ви към стрес води до разнообразни здравословни проблеми, като бодърствуване и чести кошмари. Не потискайте страстите си от самото начало, не позволявайте на всяко едно малко нещо да ви разстрои. Всичко това води до мигрена, гадене и други затруднения.

Лице на извънземно: създавате проблеми от нищото, което постоянно ви стресира. Стегнете се и не пилейте силата за безсмислени паники. Когато се изправите лице в лице с сложна обстановка, пробвайте се да погледнете на нея от друг ъгъл. За да се преборите със напрежението, правете извършения по дишане. Те в действителност оказват помощ. Поемете надълбоко въздух през носа и издишайте постепенно през устата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР