Проектите, включени в Плана за интегрирано развитие на община Благоевград

...
Проектите, включени в Плана за интегрирано развитие на община Благоевград
Коментари Харесай

Обществено обсъждане: Кметът на Благоевград представя проектите, по които ще работи общината

Проектите, включени в Плана за интегрирано развиване на община Благоевград ще бъдат показани през днешния ден от 17 часа в зала " 22 септември ". На публичното разискване кметът на града Методи Байкушев ще запознае обществеността с готовността на общината да кандидатства по европейска стратегия. Ето какво споделя градоначалникът:

Близо 5 месеца от встъпването ми в служба. Оставям това видео тук, с цел да напомня нещо, с което се ангажирах в акцията, и за което работя от първия ден като кмет на Благоевград. Тази работа бе невидима до момента.
Както знаете, поискахме над 2 млн. лв. от средствата от държавния бюджет да отидат за планиране.

Направихме го точно с цел да изградим планова подготвеност, каквато би трябвало да има общината, с цел да се обновява и развива.
На публичното разискване ще показва плановете, които включваме в Плана за интегрирано развиване на община Благоевград, с цел да можем да аплайваме с тях по европейската стратегия " Развитие на районите ".
Ще разкажем и за всички останали планове и стратегии, по които работим и по които можем да получим средства за нашия град.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР