Проектът Рафълс сити (Raffles City) в китайския град Чунцин, определян

...
Проектът Рафълс сити (Raffles City) в китайския град Чунцин, определян
Коментари Харесай

Китайският хоризонтален небостъргач е почти готов

Проектът " Рафълс сити " (Raffles City) в китайския град Чунцин, определян като инженерно знамение, към този момент е съвсем приключен, заяви Си Ен Ен.

Разработен от международно известния проектант Моше Сафдие, той обгръща главозамайващите 1,12 млн. кв метра и се състои от осем кули и голям свързващ закрит мост, именуван " водоравен небостъргач ".

Твърди се, че 250-метровия мост " Кристал " е измежду най-високите в света.

Той ще приютява панорамна изложба, " небесни " градини, басейн " инфинити " и разнообразни заведения за хранене.

Ако това не ви се коства задоволително, нощно време мостът ще може да се трансформира в голяма светлинна атракция и да озарява небето със зашеметяващо светлинно шоу.

Комплексът " Рафълс сити " ще включва и търговски мол на повърхност 230 000 кв метра, 1400 жилището, първокласен хотел и 160 000 кв метра първокласни офис пространства, предава Българска телеграфна агенция.

Неотдавна бе приключен осмият, и финален, небостъргач от комплекса за 3,8 милиарда $, което значи, че " Рафълс сити " е напът да бъде открит тази година.

Дизайнът е въодушевен от обичайните китайски платноходки. Архитектите възкресяват по този метод духа на предишното на Чунцин като търговски център.

Амбициозният план е ситуиран в центъра на града, с аспект към мястото, където се сливат реките Янцзъ и Цзялин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР