Синоптичката Натали Трифонова прогнозира слънчеви часове през уикенда.До полунощ все

...
Синоптичката Натали Трифонова прогнозира слънчеви часове през уикенда.До полунощ все
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Много слънчеви часове през уикенда

Синоптичката Натали Трифонова предвижда слънчеви часове през уикенда.

" До среднощ към момента важи жълт код за мощен североизточен вятър в източната половина на страната. В Родопската област към момента ще превалява. През нощта облачността ще намалее и вятърът ще отслабне. Съботният ден ще стартира с температури сред 5 и 10 градуса. В утринните часове повече облаци ще има над крайните източни и южни региони, само че няма да вали. През деня ще се радваме на доста слънце. Ще духа слаб, а в Източна България до сдържан вятър от север североизток, а температурите в страната ще бъдат сред 19 и24 градуса. В София следобяд се чакат 18 градуса.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа мощен североизточен вятър, който денем ще отслабне. Температурата на 1200 метра височина ще бъде към 13 градуса, на 2000 метра - към 5.

В неделя до обяд ще бъде най-вече слънчево, следобяд облачността ще се усили и тук-там основно в Северна България и в планините ще превали и прегърми.

Температурите сутринта ще бъдат сред 7 и 12 градуса, а денем чакаме стойности сред 18 и 23 градуса.

В първите дни от новата седмица ще бъде най-вече облачно, ще има и превалявания - в понеделник на повече места в Централна и Източна България, а във вторник и сряда ще вали повече в Западна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР