Проект за производство на протеини от органични отпадъци е българският

...
Проект за производство на протеини от органични отпадъци е българският
Коментари Харесай

Български проект с черна муха на финала на конкурс в Амстердам за бизнес с кауза

Проект за произвеждане на протеини от органични боклуци е българският финалист в интернационалния конкурс за обществено предприемачество Chivas Venture.Българският стартъп NASEKOMO, чийто обществено виновен бизнес се базира на концепцията за кръгова стопанска система, ще показа страната ни на световния край на състезанието през май месец. Наградният фонд в надпреварата е 1 млн. щатски $. По този метод всяка година се поддържат новаторски компании, употребяващи силата на предприемачеството, с цел да трансформират средата към себе си към по-добро.

Създадохме NASEKOMO, тъй като имаме вяра, че доста от най-значимите проблеми пред обществото ни имат своите решения, които не изискват големи бюджети, а по-скоро новаторско и ексцентрично мислене. Фактът, че толкоз значима самодейност като Chivas Venture открои нашия план измежду десетки други, ни демонстрира, че сме на прав път. Това ни дава убеденост, че и други хора споделят нашата визия за свят, в който всеки от нас носи отговорност и може да помогне на планетата ни, разяснява ръководителят на плана Олга Марсенак .

Всеки може да гласоподава за обичания си план в състезанието посредством онлайн платформа. Кампанията за гласоподаване започва през април месец тази година. Желаем триумф на българския тим NASEKOMO за финала на интернационалния конкурс, който ще се състои в Амстердам!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР