Продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян призна пред списание

...
Продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян призна пред списание
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян проговори за Мария и Рачков

Продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян призна пред списание LOVE style, че раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков няма да се отрази по никакъв метод на предаването. Причината е, че през последните сезони те не са водили в никакъв случай като двойка. Тв водещите били дружно, когато преди 9 години той решил да направи опит и да ги събере на екран, като си харесал Мария от едно друго предаване. Впоследствие по този начин се случило, че Джуди станал основният провинен те да се трансфорат и в двойка в живота. А каква е повода за раздялата им?

 Димитър Рачков без Мария. Окочантелно
Димитър Рачков без Мария. Окочантелно

Актьорът направи самопризнание

" Има обич, която се ражда, има обич, която си отива...Това е животът. Няма значение кой от двамата пристигна първо да ми каже, че към този момент не са дружно. В последно време се усещаше, че това може да се случи. Важното е, че Рачков и Мария си остават положителни другари и продължаваме да работим и с двамата ", споделя Джуди.

Той обаче е безапелационен, че не е вярна появилата се информация, че Рачков има връзка с една от адреналинките. " Смятам, че това са единствено жълтини. Няма такова нещо, а и няма по какъв начин да се случи, защото в договорите на адреналинките са включени клаузи, които им не разрешават да имат персонални взаимоотношения с хора от екипа ", споделя още Халваджиян.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР