Продуцентът Андрей Арнаудов може да си седна по-късно на з@дните

...
Продуцентът Андрей Арнаудов може да си седна по-късно на з@дните
Коментари Харесай

Близки до жената на Андрей Арнаудов в шок: Сякаш не е тя, не можем да я познаем! Какво направи този мъж с нея?!

Продуцентът Андрей Арнаудов може да си седна по-късно на з@дните елементи от приятеля си Иван Христов, само че въпреки всичко го направи. Кротна се, задоми се и от няколко години е горделив татко на първороден наследник. Знаем, че дамата, която избра за своя спътница и майка на децата му, е манекенката Емануела Толева.

Преди нея Андрей беше женен един път за сръбкинята Даниела, на която изневери брутално в личната им спалня и брутално я унищожи. А след развода " опраши " де що мацка му се завъртя пред очите. Е, Емануела Толева съумя да го омагьоса, да го укроти и промени, цъкаха с език мнозина и се чудеха какви са тези неземни умения на Толева с мъжете...

Истината обаче се оказа по-простичка и даже банална. Близки до самата Емануела разкриха неотдавна, че са шокирани от това, в което се е трансформирала тя около Андрей. И не, не приказват за прекомерно слабото й телосложение, то съвсем постоянно е било такова. Говорят за характера й.

Преди Емануела се славеше като щура и купонджийка, а откогато е с Арнаудов станала кротка като агне. И го слушала за всичко. На процедура Андрей я " дресирал " по този начин, че в дома им бил цялостен патриархат и мъжката дума значела всичко.

" Не го знаем кръшка ли, или не, само че тя е толкоз кротка с него и не смее да му гъкне, че като нищо и невярност би му дала прошка. Чудим се къде отиде остарялата Еми и какво направи с нея ", шашнати са източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Емануела Андрей Арнаудов Иван Христов Емануела Толева Андрей Арнаудов и Емануела Толева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР