Продуктите са напълно достъпни за всеки Шоколадовият мус е лесен за

...
Продуктите са напълно достъпни за всеки
Шоколадовият мус е лесен за
Коментари Харесай

Как да си направим шоколадов мус у дома за нула време

Продуктите са изцяло налични за всеки

Шоколадовият мус е елементарен за подготвяне здравословен десерт, който може да бъде включен в специфична диета за спортисти. Това е хранително добре приспособена рецепта с отлични органолептични характерности, идеална за тези, които обичат сладкото.

Преди да стартираме, значимо е да отбележим, че ферментиралите млечни артикули и плодовете би трябвало да бъдат нормалните десерти в нашата диета. Въпреки това, от време на време могат да се покачат други варианти, с цел да се реализира по-голямо придържане към диетата посредством многообразие. Важно е да следвате диета, която е използвана в продължение на няколко седмици.

Как се подготвя шоколадов мус

За да приготвите съвършен мус от  шоколад, би трябвало да дадете приоритет на потреблението на качествени артикули. Имайте поради, че при нужда подсладителят може да бъде сменен с мед, стевия или царевичен сироп.

Стевията е една от най-хубавите други възможности, защото няма толкоз отрицателно влияние върху чревната микробиота. Винаги е по-добър избор от изкуствените добавки.

Съставки:

  • 100 грама черен шоколад със 70% наличие на какао
  • 2 супени лъжици кленов сироп

Инструкции малко по малко

  • Разтопете шоколада в микровълновата. Направете това деликатно, защото може да изгори. За тази цел го вкарвайте в микровълновата на порции през 1 минута на цялостна мощ.
  • След приключване на времето се изважда и се разбърква с лъжица. Малко по малко текстурата ще варира, до момента в който стане изцяло втечнена.
  • След като шоколадът се разтопи, оставете да се темперира малко.
  • Постепенно прибавете шоколада и разбъркайте, постоянно с увиващи придвижвания, с цел да избегнете загуба на ефирност.
  • Когато процесът завърши, изсипете в чаши и ги приберете в хладилника за 3-4 може и до 5 часа, с цел да се охлади добре.
  • Когато пристигна време за сервиране, можете да ги придружите с прясно нарязани плодове, с цел да подобрите наличието на антиоксиданти. Възможно е също по този начин да ги поръсите с настърган кокос или даже ядки.

Източници:https://www.alphafoodie.com/https://pixabay.com/bg

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР