Продуктите, които предлагаме са с високо качество и отговарят на

...
Продуктите, които предлагаме са с високо качество и отговарят на
Коментари Харесай

Животните са толкова приятни приятели

„ Продуктите, които предлагаме са с високо качество и дават отговор на потребностите на клиента. Точно поради това те се търсят толкоз доста. Не се постанова да подхващаме специфични практики, с цел да поддържаме интереса към това, което предлагаме. Клиентите ни знаят, че при нас могат да намерят отлични услуги и артикули и ни се доверяват. “

Повече за това, кои са „ “ и каква е главната им дейност може да прочетете в идващите редове.
 zoomall.bg
Представете вас и вашата компания в няколко фрази?

„ “ е зоомагазин, разполагаем както онлайн, по този начин и във физическа локация. В „ “ се оферират разнородни продукти като храна, тоалетни консумативи и всевъзможен различен вид артикули, нужни за вярната грижа на домашните любимци. Стопаните могат да намерят всичко, от което се нуждаят, без значение дали отглеждат кучета, котки, птици, гризачи или влечуги. 

Това, което ни отличава, е че с изключение на артикули, ние предлагаме ветеринарен кабинет и груминг салон. 

Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?

Компанията съществува от 2010 година. Започнахме онлайн (противно на общоприетата практика), след което се разраснахме и отворихме физическа локация. В момента нашият екип се състои от 10 души, всичките експерти. Това, което ни стимулира да стартираме първо с онлайн магазин, е че видяхме, че можем да предоставим по-добра услуга и по-ясна информация на клиентите си. Всичко се случва по-бързо с доставка и организацията е на високо равнище. 
 zoomall.bg
Най-важните характерности на марките, които предлагаме, са качество и стойност. За нас е от първостепенно значение клиентите ни да имат богат избор, а продуктите и услугите ни да са им от изгода. Чак, откакто ние осигурим това, обръщаме внимание на съотношението цена - качество. В тази връзка, дано отбележим, че определението за безценен артикул се възприема погрешно от хората. Масово се обръща внимание единствено на цената, без да се вникне в цената, която продуктите ни носят. Ако въпросната стойност е задоволителна, продуктът не е безценен. Затова ние имаме вяра, че всеки би трябвало да може да направи избора за себе си, а ние се стараем този избор да е оптимално важен. 

Какви промени бихте желали да ви се случат за повече продажби през 2022 година?

Бихме желали да разтеглим услугите, които предлагаме в онлайн магазина си, по-късно да отворим втори магазин на физическа локация. Преди обаче да приказваме за останалите промени, които планираме да настъпят, избираме да ги изпълним. 

Как планирате да агитирате почитателите, клиентите и сътрудниците ви да ви поддържат за Любим магазин на публиката?    

Няма нищо съответно, което имаме намерение да вършим. Това, което вършим през годините, приказва задоволително за нас, за продуктите и услугите, които предлагаме. 
 zoomall.bg
Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “?

Най-силният претекст да участваме е журито. То е построено от експерти, които знаят по какъв начин да си правят работата и в случай че ни оценят високо, това значи, че ние също сме свършили нашата работа добре. 

Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?

От етична позиция, редуцирането на всевъзможен тип измами онлайн би асъдействало доста за по-добрата среда в интернет. На организационно равнище е значимо притежателите на бизнеси да схванат, че конкуренцията е хубаво нещо. Само че тя не трябва да е единствено на база цена, а на база качество и добавена стойност. Това ще способства освен за развиването на бизнеса у нас,  само че и ще помогне на клиентите да схванат, че качеството и цената костват пари. Затова, съсредоточаването на онлайн търговията върху конкурентното преимущество неимоверно може да подкрепи бизнеса. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР