Продължение с поредния случай, при който дете застана зад волана.Прочетете

...
Продължение с поредния случай, при който дете застана зад волана.Прочетете
Коментари Харесай

Компанията превозвач за автобуса с дете зад волана: Ще предприемем мерки

Продължение с следващия случай, при който дете застана зад кормилото.
Прочетете още
Както  съобщи, момчето бе снимано да стои с ръце на кормилото в скута на водач на рейс, движещ се по автомагистрала „ Тракия ". Кадрите обиколиха обществените мрежи и провокираха голям брой реакции.

От компанията транспортьор изпратиха позиция по случая до медията ни.  Стартирано е вътрешно следствие на проблема и ще бъдат предприети  " всички нужни ограничения ".

" Няма да се толерира никакво нарушаване на разпоредбите за сигурност, което заплашва пасажерите или чиновниците ", пишат от компанията си в прессъобщението .

Видеото с рейса, който е с пловдивска регистрация, било снимано в неделя към 11:00 часа на пътя Бургас-София. Очевидка, снимала фрагментите, твърди че транспортното средство е криволичело на пътя. При изпреварването тя и мъжът ѝ видели, че зад кормилото е седнало момчето.

Очаква се ОДМВР - Бургас да дават детайлности във връзка със случая.

Вижте и цялата позиция на превозвача, оповестена без редакторска интервенция:

" Във връзка с докладвания случай бихме желали да подчертаем, че безопасността на придвижването е най-важният приоритет за FlixBus. Няма да се толерира никакво нарушаване на разпоредбите за сигурност, което заплашва пасажерите или чиновниците. Незабавно сме стартирали вътрешно следствие и ще предприемем всички нужни ограничения. От самото начало на съдействието ни с локалните сътрудници пожелаваме високи стандарти за сигурност и качество. Безопасността на пасажерите и водачите е постоянно с най-голям приоритет за нас. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР