Продължават спекулациите около това кой ще изиграе следващия 007 след

...
Продължават спекулациите около това кой ще изиграе следващия 007 след
Коментари Харесай

Кой ще е новият Агент 007?

Продължават спекулациите към това кой ще изиграе идващия 007 след последния филм на Даниел Крейг. Феновете на поредицата с неспокойствие чакат оповестяването на новия Бонд и скорошна актуализация, която разсея някои от най-големите прогнози, към този момент дава нова информация за това кой може да поеме кормилото.

Последните вести демонстрират, че идващият Джеймс Бонд ще се насочи в друга посока. По-конкретно, „ по-млада “ посока. Става ясно, че продуцентите на Бонд търсят по-млад 007. Някой на към тридесет години. Така като главен любимец се обрисува звездата от „ Спайдърмен “ Том Холанд, написа Факти.бг.
 Ето кой ще е новият Джеймс Бонд - 2

Известен с ролята си на Питър Паркър в последния филм за Спайдърмен, той наподобява е най-хубавото съмнение за новия 007. Зад него е Реджи Джийн Пейдж от „ Бриджъртън “ и по-късно Том Харди, макар че е на 44 години.

„ The Today Show “ разкрива, че английската звезда в този момент е любимец измежду актьорите, за които се допуска, че ще изиграят известния разузнавач на MI6.
Изданието твърди, че новината идва след спекулации, че Идрис Елба към този момент не е заинтригуван да поеме ролята.
Холанд би могъл да вдъхне нов живот на застаряващия английски скришен сътрудник, а фактът, че той е огромен почитател на поредицата, е в негова изгода.

„ В Late Night with Seth Meyers “ по-рано тази година 26-годишният артист даже предложи своя лична концепция за поантата на идващия филм за Бонд.
" По принцип аз съм огромен почитател на Джеймс Бонд ", сподели той. „ Обичам филмите на Даниел Крейг. Затова си мисля: в случай че продължат, ще бъде в действителност вълнуващо да забележим по какъв начин Джеймс Бонд се трансформира в сътрудника Джеймс Бонд. "

Спекулациите за британеца с емблематичния персонаж идват, откакто той напусна обществените медии, с цел да даде приоритет на психологичното си здраве. Актьорът показа видео, в което уведоми почитателите, че си взема по този начин нужната отмора от цифровия свят.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР