Продължават руските удари и взаимните обвинения за цивилни жертви в

...
Продължават руските удари и взаимните обвинения за цивилни жертви в
Коментари Харесай

Украйна ликвидира още един руски генерал

Продължават съветските удари и взаимните обвинявания за цивилни жертви в Украйна. Всеки минал ден носи още вести за починали, разрушени публични здания, частни домове, пътища и мостове.

Нашите бойци отстраниха командира на 331-ви гвардейски парашутен полк на Русия полковник Сергей Сухарев, се похвалиха във Facebook от Сухопутні війська ЗС України

Ето какво пишат още те:

Ние пазиме целия цивилизован свят. Това е битка за независимост и правдивост, мир и бъдеще, почтени хора и нашата държавност. Резултатите от руско-украинската война зависят от това каква ще бъде Европа - демократична или властническа, и какъв ще бъде светът - място, където работи силата на закона или правото на мощ. Отговорът на тези въпроси е ключът към разбирането на нашата резистентност. Силни сме, тъй като осъзнаваме ролята си в света. #UAdefendsEU Ние пазиме целия цивилизован свят. Това е битка за независимост и правдивост, мир и бъдеще, почтени жители и държавността ни. Изходът от руско-украинската война дефинира каква ще бъде Европа - демократична или властническа, и какъв ще бъде светът - място с господство на закона или закон на силата. Отговорът на тези въпроси е ключът към разбирането на нашата резистентност. Силни сме, тъй като осъзнаваме ролята си в света.





Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР