Продължават ремонтните дейности на близо 28 км от третокласния път

...
Продължават ремонтните дейности на близо 28 км от третокласния път
Коментари Харесай

Продължават ремонтните дейности на пътя Първомай - Асеновград

Продължават ремонтните действия на близо 28 км от третокласния път ІІІ-667 Първомай - Асеновград, в сектора от Асеновград до с. Дълбок. ВиК сдружението завърши полагането на новите водопроводни тръби в село Козаново и това разрешава да се възобновят строително-монтажните работи по пътната настилка.

Срокът за завършването им е 30 септември 2022 година

В сектора от с. Козаново до гр. Асеновград досега са изпълнени земни работи. В правата от с. Дълбок Извор до с. Патриарх Евтимово е положен неплътен слой асфалтобетон /биндер/. Между селата Патриарх Евтимово и Козаново са осъществени земни работи, почистена е крайпътната растителност, за обезпечаване на видимост на водачите, ремонтирани са водостоци и следва ремонт на настилката. Участъкът да бъде с нова хоризонтална маркировка, знаци и ограничаващи системи /мантинели/ за възстановяване на сигурността на пътуващите.

По време на ремонтните действия пътят е изцяло затворен за придвижване и трафикът минава по обходен маршрут през Асеновград - Тополово – Поройна.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правата.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР