Продължават активните действия на служителите от структурите на ОДМВР-Пазарджик в

...
Продължават активните действия на служителите от структурите на ОДМВР-Пазарджик в
Коментари Харесай

Спипаха пловдивчанин, крил дрога в колата си

Продължават дейните дейности на чиновниците от структурите на ОДМВР-Пазарджик в региона по противопоставяне на нелегално предпазване или търговия с опиати. За времето от петък до през днешния ден са арестувани още трима мъже за владеене на дрога и един поради шофиране под нейното влияние. На улица в пазарджишкото село Мало Конаре автопатрул при бранш „ Пътна полиция” спрял за инспекция микробус „ Мерцедес”.
Униформените открили, че 52-годишният водач от Пловдив е прикрил в шасито на возилото найлонова чанта. В нея били открити 6 пликчета със суха марихуана и две с метамфетамин.
Колегите им от РУ-Панагюрище засекли и задържали 20-годишен гражданин на града. Той носел в себе си топче с неправилна форма, което реагирало позитивно при изработен полеви наркотест на синтетичен канабиноид.
Криминалисти от РУ-Велинград осъществили инспекция в жилището на 20-годишен велинградчанин. Там разкрили плик със суха листна маса, която се оказала марихуана.
Автопатрул при РУ-Септември направил инспекция на лек автомобил „ Фолксваген”. Така униформените открили, че 19-годишният лидер от същия град е зад кормилото под въздействието на опиати.
И четиримата са арестувани в арестите на полицейските ръководства в региона. Спрямо тя се водят бързи производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР