Продължават активните действия на полицейските служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик

...
Продължават активните действия на полицейските служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик
Коментари Харесай

Четирима загазиха заради наркотици, единият се оказа с досие

Продължават дейните дейности на полицейските чиновници от структурите на ОДМВР-Пазарджик за противопоставяне на държането и разпространяването на опиати в региона.

Криминално проявен мъж е арестуван за разпространяване на опиати от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик. Акцията е осъществена под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура в регионалния град. Снощи екипи от бранша направили претършуване в апартамент намиращ се в центъра на града. Той бил населяван от 52-годишен пазарджиклия. Вътре криминалистите разкрили бучка с бяло прахообразно вещество пакетирана с полиетиленов плик. Направеният полеви наркотест реагирал позитивно на амфетамин, а количеството на дрогата се оказало малко над 60 грама. Дилърът, който е престъпно проявен е арестуван в ареста за период от 24 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под наблюдението на прокуратурата.

Вчера чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик направили инспекция на 30-годишен мъж от регионалния град. Установено било, че той придвижва полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. Направеният полеви наркотест реагирал позитивно на амфетамин. По време на последвалото претършуване в жилището му бил открит плик с към 17 грама суха марихуана и още 15.6 грама амфетамин. Мъжът е арестуван за период от 24 часа, а по отношение на него е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Малко след среднощ на улица в Пазарджик автопатрул при локалното полицейско ръководство направил инспекция на 38-годишен пазарджиклия. При типа на униформените мъжът изхвърлил от джоба на якето си две полиетиленови топчета. Това обаче не останало неусетно от униформените, които го задържали и иззели двете разфасовки. Оказало се, че те съдържат близо 15 грама амфетамин. По случая се води бързо произвеждане.

Панагюрски служители на реда задържаха водач управлявал автомобила си под въздействието на наркотични субстанции. Снощи екип на районното ръководство в Панагюрище спрял за инспекция лек автомобил „ Алфа Ромео “. 31-годишният лидер от същия град бил тестван с дрегер, като тестът му за приложимост на опиати се оказала позитивна. Взета му е кръвна проба за лабораторен разбор. Той е арестуван, а против него се води бързо произвеждане.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР