Продължаващото изчерпване на руските сили, които се бият за Бахмут,

...
Продължаващото изчерпване на руските сили, които се бият за Бахмут,
Коментари Харесай

Ген. Сирски: Много скоро предстои контранастъпление на Украйна

Продължаващото привършване на съветските сили, които се бият за Бахмут, ще разреши на Украйна да премине в контранастъпление в източния град " доста скоро “, съобщи върховен украински военачалник в обява в Telegram в четвъртък, предава Укринформ.

" [Руснаците] губят обилни сили [в Бахмут] и изчерпват силата си “, съобщи генерал-полковник Александър Сирски, пълководец на сухопътните сили на Украйна.

" Съвсем скоро ще се възползваме от тази опция, както направихме в предишното край Киев, Харков, Балаклея и Купянск “, съобщи той, имайки поради случаи, когато съветските войски преди този момент се отдръпнаха пред лицето на украинските контраофанзиви.

Сирски съобщи, че съветските сили - формирани най-вече от бойци от частната военна компания " Вагнер " - не престават да се пробват да завладяват Бахмут " непременно, макар загубите както в жива мощ, по този начин и в съоръжение ".

Командирът, който постоянно е посещавал бойци покрай фронтовата линия в и към Бахмут, също отдаде респект на украинските бойци, защитаващи града.

" Под непрестанен огън от вражеска артилерия и авиация нашите бойци на фронта показват свръхчовешка устойчивост, храброст и смелост “, съобщи той. " По-специално частите на 93-та, 10-та, 57-ма и 5-а бригади, които в този момент пазят нашата татковина в източната част на страната “. " (Фокус " )
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР