Продължаващият да пише история начело на Астана Станимир Стоилов по

...
Продължаващият да пише история начело на Астана Станимир Стоилов по
Коментари Харесай

Астана моли Мъри да се върне

Продължаващият да написа история отпред на Астана Станимир Стоилов по всичко проличава, че ще продължи да води клуба от столицата на Казахстан. Мъри, който изведе отбора до четвърта поредна шампионска купа и 1/16-финал в Лига Европа, разгласи напълно неотдавна, че нов контракт не му е препоръчан и най-вероятно ще напусне някогашната руска република в края на годината.

Ситуацията към основния “виновник” за “Синята приказка” обаче е претърпяла поврат и някогашният селекционер на България ще продължи да води Астана и през 2018-а, оповестява “Тема Спорт”. Ръководството на казахстанския отбор е отправило публична оферта към Мъри, който е податлив да продължи работата си отпред на тима.

Условията по новия контракт на Станимир Стоилов са усъвършенствани, като годишната му заплата ще е в размер на 1,2 млн. евро. Името на българина се спрягаше, от една страна, за селекционер на Казахстан, а от друга, за треньор на съветския Ростов и турския Фенербахче. Изглежда обаче до съглашение сред двете страни не се е стигнало и 50-годишният експерт ще остане в Астана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР