Продължаваме темата с влудяването на мъжете и след като вече

...
Продължаваме темата с влудяването на мъжете и след като вече
Коментари Харесай

Как да влудите един мъж

Продължаваме тематиката с влудяването на мъжете и откакто към този момент разбрахме от какъв вид дами те се усещат най-силно привлечени, време да стартираме ползотворно образование и да се превърнем в точно в такива.

Но, скъпи дами, не приемайте това като самоцел, тъй като би било единствено лекомислен, изцяло лекомислен взор върху нещата.

Идеята е не да притеглим тълпи от претенденти за интимни развлечения, а да намерим единствено един-единствен мъж – този, който Бог ни е предопределил и който ще ни бъде вечно опора и другар в живота. А в случай че сте щастливи към този момент да имате подобен до себе си, то тогава умерено може да пропуснете този материал и да си намерите нещо по-полезно за четене.

Как да подлудиш мъжа и да станеш негова фантазия?

Не е нужно да си неземна хубавица

Интересно по какъв начин горното изречение е в положение незабавно да провокира у нас асоциация /напълно погрешна/ за някакъв идеализиран облик – жена със замайващ външен тип и съвършена фигура.  Вероятно това се дължи на обстоятелството, че гледаме повече реклами, в сравнение с е належащо.

Истината е, че мъжете несъмнено си падат по хубавиците, само че когато търсят сериозен сътрудник, последната дума си споделя характерът. Така че, всички вие, до една, без значение какво си въобразявате за външния си тип, имате 100-процентов късмет да влудите изцяло мъжа, на който държите. Тези потребни препоръки от психолозите ще ви оказват помощ да го постигнете. И по този начин, да започваме.

Дръжте го „ на разстояние “

Когато дамата държи на „ безвредно “ разстояние от мъжа от себе си, единствено подхранва интереса му. Така той стартира да употребява въображението си, да мечтае за нея и да „ надарява “ въображаемо дамата с най-прекрасните качества, даже тя на процедура да не ги има изцяло.

И назад, в случай че преждевременно оставите мъжа да се приближи прекомерно покрай вас, има заплаха бързо да загуби интерес.

В никакъв случай не „ тичайте “ при него при първото позвъняване – в случай че в действителност го интересувате, ще е податлив да изчака.

Колко време би трябвало да бъдете недостъпни?

По принцип, колкото по-дълго, толкоз по-добре. Обстоятелствата сами ще ви ориентират. Грешката на доста дами е, че прекалено много бързат, защото си мислят, че обичаният няма да чака и може да бъде запленен от друга, която е по-достъпна.

Но дано напомним един от най-важните закони на любовта, а точно „ Дай, с цел да получиш “. Общо взето се водете по следния аршин – дано мъжът постоянно да изпитва леко възприятие на „ апетит “, което ще го предизвика да се върне при вас.

А в случай че той въпреки всичко си тръгне, без да дочака „ личното си благополучие “, тогава това не е бил вашият човек и нищо не губите. Не бива да съжалявате никога – ще намерите по-достоен мъж.

Уважавайте себе си, с цел да почитат и вас

Не поставяйте и мъжа в центъра на вашия свят. Ако желаете да получите признанието му, научете се да почитате на първо време себе си и да бъдете уверени в силите си.

Женствеността е значима

Бъдете женствени – грижете се за себе си, несъмнено, в рационални граници. Цял ден контене пред огледалото и „ празноглави “ приказки напълно не е това, което ще притегли един мъж за цялостен живот.

Бъдете самостоятелни

Следващият път, когато излезете дружно на вечеря, платете вие сметката в ресторанта. Но въпреки всичко дано всичко е с мярка, тъй като прекомерно независимите и самостоятелни дами по принцип отблъскват мъжете, отнемайки им опцията да ги закрилят и обгрижват.

След сватбата

След сватбата, след първите 5, 10, 20 години и по този начин нататък. Нищо не се е трансформирало кой знае какъв брой. Да, поомръзнали сте си, само че пък към този момент знаете всичко за вашия мъж-мечта. Включете въображението на най-много, измислете занимателни занимания, изслушвайте го и му бъдете правилен другар, пробвайте разнообразни сюжети в леглото, гответе по-често обичаните му ястия, не спирайте да му показвате, че значи доста за вас.

Ще се учудите несъмнено, само че тъкмо толкоз му би трябвало на един мъж, с цел да го влудите изцяло и да го извършите благополучен. А вие ще си останете вечно единствената жена в живота му.

І-ва част:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР