Продължаваме с нашата разходка из кармичните изпитания на всеки зодиакален

...
Продължаваме с нашата разходка из кармичните изпитания на всеки зодиакален
Коментари Харесай

Лъвове, ето какви сте били в предишния си живот

Продължаваме с нашата разходка из кармичните тествания на всеки зодиакален знак. Следете ни постоянно, с цел да разберете коя е вашата карма и какви са позитивните и негативни качества, които сте поели от предходните си превъплъщения на Земята. Днес е ред на зодия Лъв...

Лъв е доста мощен кармичен знак. Човек, роден под него, има голяма вътрешна мощ. Въпреки това, в предходното олицетворение, той най-вероятно не е съумял да срещне хора, на които да може да се опре и по тази причина избира да реализира всичко в този живот самичък.

Ако в предишното Лъвът е изпитвал незаинтересованост и самосъжаление, заради неналичието на надеждни и правилни хора, в този момент ще би трябвало да откри подобаващите спътници за себе си, с който да премине през живота по-лесно и по-интересно. Съдбата сигурно ще му даде късмет да не страда повече от самотата, само че единствено при изискване, че Лъва няма да се отдаде на негативните черти на своя темперамент.

Много планове и инициативи на Лъва ще бъдат сполучливи, само че по пътя към признанието и славата може да го чакат известни компликации, които ще би трябвало да бъдат преодолени, без да се огъне под техния напън.

Кармичната задача на Лъва е да разбере, че силата на любовта е по-силна от любовта на властта и че способността да се обичаш е доста по-важна от любовта и признанието на другите.

Ако сърцето му е отворено - той може да зареди другите хора със своята сила и да въздейства непосредствено на Вселената. Към представителите на този знак хората са привлечени като магнит, съкрушени на половина от вродената им прелест, сексапил и дълбока вътрешен глас.

Най-важното нещо за Лъва е да не позволява вярата в себе си да се трансформира в надменност, тъй като тогава ще се трансформира в лакомец и ще живее единствено от личните си стремежи и потребности, забравяйки за другите. Кармичната му задача е да се научи да приема съответно рецензиите, тъй като единствено рационалното мнение извън може да му помогне да настрои вярно целите си. Ако пренебрегва всички и всичко, тогава той няма да изкупи кармичните задължения, вместо това ще натрупва още повече. Неговата самонадеяност може да реалокира планините, само че не и когато усеща непрекъснато предимство над другите хора.

Голямата кармична неточност на Лъва е да се усеща център на Вселената. Независимо от обстоятелството, че в природата лъвът в действителност е цар на животните, той по никакъв метод не би трябвало да се трансформира в твърдоглав и тесногръд човек, тъй като по този метод пропуща опциите си и взима сила от другите, вместо да отдава.

Силата на Лъва е в неговата обич към всичко към него: фамилията му, децата, домашните любимци, природата. Когато изпитва откровени усеща, той изпраща лъч на добрина към този свят, който сгрява всички живи същества. Само актуалните му усеща му оказват помощ да се движи по пътя на живота, да се усеща благополучен.

Тъй като животът на Лъва е ръководен от сърцето, кармични ще бъдат любовните му връзки, които влияят на сърдечните му привързаности. Това могат да бъдат освен членове на фамилията, обичани хора и близки другари, само че и врагове и противници, защото от време на време те също провокират стихия от спорни усеща. Кармичната задача на Лъва е във взаимоотношенията постоянно да работи по повелята на сърцето си.

Той би трябвало да обича и да пази тези, които са му близки, а не да се намесва в живота на недоброжелателите, да не губи силата си с тях като основава интриги. Тогава животът на представителя на този знак ще бъде спокоен и съразмерен. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР