Продължаваме промяната са готови за нови избори, но преди това

...
Продължаваме промяната са готови за нови избори, но преди това
Коментари Харесай

ПП са готови за нови избори, но ще направят всичко възможно да не се стига до това, увери Лена Бориславова

" Продължаваме промяната " са подготвени за нови избори, само че преди този момент ще създадат всичко допустимо да не се стигне до подобен процес. Това сподели Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на премиера Кирил Петков, представена от БНР.

Тя уточни, че би трябвало да има настоящо Народно заседание, което " да одобри тези 22 закона, които да подсигуряват едни 13 милиарда лева да влязат в българските семейства и бизнес ".

По думите ѝ актуалната обстановка в Народното събрание е сюжет, който цели да дестабилизира ръководството. Бориславова уточни, че на този стадий напъните на кабинета ще са фокусирани върху приемането на актуализацията на бюджета и законодателните промени, а не върху търсенето на заместници на напусналите обединението министри. Тази седмица водачът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че напуща ръководещата коалиция и изтегля министрите на партията от кабинета.

„ Ние разчитаме на нашите сътрудници, които ще сложат персоналната отговорност към хората, дали своят вот за тях, над партийната принадлежност. Имаме убеждението, че такива хора има в Народното събрание и те са подготвени да работят с нас. Все отново става въпрос за 7 млн. жители, които разчитат на този бюджет в условия на инфлация, енергийна рецесия и рецесия с цените на горивата “, уточни Бориславова.

Изказването ѝ беше отправено по време на откриването на нов партиен офис на " Продължаваме промяната " в Ямбол. На събитието присъстваше и заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от Ямбол Мирослав Иванов.

Той сподели, че се надява новата рамка на бюджета да бъде призната, само че уточни, че са вероятни " популистки оферти " от страна на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ", които да слагат държавното управление пред избор дали да се пречупи или да резервира финансовата непоклатимост на страната.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР