Продължаваме промяната очаква формална покана от ГЕРБ за разговорите за

...
Продължаваме промяната очаква формална покана от ГЕРБ за разговорите за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Очакваме формална покана от ГЕРБ

" Продължаваме промяната " чака официална покана от ГЕРБ за диалозите за ротацията, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Той удостовери, че " Продължаваме промяната " застава зад обещанието си идващият министър председател да се споделя Мария Габриел.

Изтъкна и, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и фрагменти на президента държат към 95% от действителната власт в страната.

" Когато си приказваме за проценти, в службите да вземем за пример, ето една ДАНС - там работят към 2000 индивида, Политическа партия има 1 човек и над 2000 души са наети отпреди. Ако приказваме за този вид проценти, приказваме за доста под един % като систематизиране. При регулаторите - там е 100% на 0. Администрацията - несъмнено е 95%-5%. Ако приказваме за Висш съдебен съвет, знаете по какъв начин всички тогава натиснаха enter и от наша страна сме 0.

Така че действителното систематизиране на властта сега в България, съгласно нас, макар министерствата, е несъмнено над 95% на ГЕРБ и Движение за права и свободи и може би са останали част от президентските фрагменти.

Така че дано да си приказваме за действителното ръководство и за действителната власт. Но ние сме отворени, желаеме да седнем да приказваме и да сме градивни. На България ѝ би трябвало продължение на политиките, които започнахме. Сигурен съм в това и ние заставаме зад нашето заричане и визия, че идващият министър председател би трябвало да се споделя Мария Габриел ", сподели Петков.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР