Продължаваме Промяната няма да реализира мандата, ако промените в Изборния

...
Продължаваме Промяната няма да реализира мандата, ако промените в Изборния
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Ако се гледат промените в Изборния кодекс, няма да реализираме мандата

„ Продължаваме Промяната ” няма да осъществя мандата, в случай че измененията в Изборния кодекс не бъдат изтеглени или отхвърлени в пленарната зала. Това разяснява в студиото на „ Здравей, България ” на Нова телевизия ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров. „ Народните представители към момента имат време. Ние не можем да зачеркнем свободния избор на хората ”, акцентира той.

По думите му в последните два месеца първата политическа мощ е посочила безспорна политическа импотентност да сътвори нещо градивно. „ Тук сме с цел да кажем, че разбираме проблемите на жителите и имаме проект. Даваме съответни оферти по какъв начин да се излезе от рецесията ”, добави Гюров.

„ Това е първият проект, който се показва в Народното събрание за сформиране на кабинет, който да одобри основни промени в законодателството ”, сподели зам.-председателят на ПГ на „ Демократична България ” Владислав Панев.

„ Естествено, че това държавно управление на малцинството ще бъде доста рисково. Ние споделяме, че смисъл от него има единствено, в случай че ще се занимава с значимите тематики. Българските жители и представителите в Народното събрание би трябвало да решат какво бъдеще желаеме. Такова, в което Никола Минчев е сменен от Вежди Рашидов или такова, в което България ще стане пълновръстен член на Европейски Съюз ”, добави Гюров.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР