Инатът на заместник-кмета по транспорта Илиян Павлов и на общинските

...
Инатът на заместник-кмета по транспорта Илиян Павлов и на общинските
Коментари Харесай

Иван Таков: Инатът на заместник-кмета по транспорт и Спаси София ще струва много скъпо на софиянци

Инатът на заместник-кмета по превоза Илиян Павлов и на общинските съветници на " Спаси София " ще костват доста скъпо на софиянци.

Това съобщи Иван Таков, ръководител на Постоянната комисия по превоз и пътна сигурност и на групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " в СОС. Той направи този коментар във връзка отхвърли им да се съобразят с апела на общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България ", ГЕРБ, Има Такъв Народ, " Синя София ", Вътрешна македонска революционна организация и петимата самостоятелни неотложно да бъде спряна работата по ремонта и реорганизацията на придвижването по булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ".

" Тази метаморфоза, която вършат по време на празниците, е цялостно безсрамие. Стесняването на булевардите до две ленти за придвижване на колите ще провокира тапи и тапи. Видяхме, че се образуват колони дори в почивните дни, в които София е празна. Вместо да вземат решение проблемите с придвижването в града, заместник-кметът и съветниците от " Спаси София " основават нови, доста по-големи, разяснява Иван Таков. - Скандални и безумни са дейностите им. Не разбирам пасивността по въпроса и на кмета Васил Терзиев. Оставам с усещането, че и той поддържа тази безумна метаморфоза на придвижването в центъра на София. Ще създадем нужното, с цел да спрем безобразията по булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ". Решаването на този огромен проблем, който сътвориха от ПП-ДБ-СС, сигурно ще излезе прескъпо на Столична община, надлежно на жителите на София. По време на ръководството на ГЕРБ станахме очевидци на " ремонт на ремонта " и " хубаво е, само че не е готово ", а ПП-ДБ-СС надграждат с " ремонт на реорганизацията " и " хубаво е, само че е наопаки ".

Председателят на комисията по превоз и пътна сигурност в СОС е безапелационен, че ръководството на София не може да става на инат на жителите. " Кметът и съветниците са длъжни да работят за удобството на хората в София, а то се реализира с самообладание, диалози и рационални решения ", сподели той.

Иван Таков напомни, че на последното съвещание на комисията на 22 април заместник-кметът по превоза Илиян Павлов излъга всички. Тогава той съобщи, че ще бъде изработен единствено ремонт на пътната настилка на двата булеварда и няма да има метаморфоза на придвижването. " Тогава той излъга освен нас, членовете на комисията, само че и жителите, които участваха - представители на живеещите в региона и на колоездачите, които поддържат реорганизацията, сподели той. - На комисията положихме старания да намерим решение, което да удовлетворява и двете страни. Моето предложение за среща, с присъединяване и на представители на Дирекция " Транспорт ", на която да приказваме умерено и да се разберем, беше признато и от представителите на живеещите в региона, и от тези на колоездачите. Те започнаха да си приказват още на комисията. Поискахме от заместник-кмета да ни даде и плановете за реорганизацията на придвижването. Нищо от това не се случи. Получихме единствено една голяма неистина. Няколко дни по-късно станахме очевидци на осъществяването на безобразната метаморфоза на придвижването, което провокира нови митинги на жителите, живеещи в региона, и насмешки с осъществяването й. Това е неприемлива подигравка с хората в София ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР