Продължаваме промяната няма да подкрепи ново правителство с третия мандат.

...
Продължаваме промяната няма да подкрепи ново правителство с третия мандат.
Коментари Харесай

Продължаваме промяната няма да подкрепи правителство с трети мандат -

" Продължаваме промяната " няма да поддържа ново държавно управление с третия мандат. Или ще има кабинет на " Продължаваме промяната ", или никакъв и отиваме на избори. 

Това съобщи Иван Христанов от „ Продължаваме Промяната ” по Нова тв. Ако става въпрос да се намерят 5 целта за държавно управление с стеснен мандат, ние ще ги предложим на нашите съдружни сътрудници. Те могат да се осъществят с нашия мандат, изясни той. 

Политическата рецесия се случи, тъй като отказахме да отстъпим от правилата си в битката с мафията.  Бивш политически водач на парламентарна партия и министър, посредством медиатори, е предложил на зам.-министъра на земеделието Иван Христанов рушвет от 500 000 лв. месечно, с цел да остави безпроблемна работата на частната лаборатория " Евролаб " на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, стана ясно от думите му. 

„ Вече декларирахме кои са водачите на нашата политическа групировка – Кирил Петков и Асен Василев. Не виждаме задоволително причини те да бъдат извадени от политическата карта, просто тъй като на някои не са им комфортни. Те осъществиха много сполучлив мандат в спешни условия ”, добави Христанов.

По думите му обществото чака Политическа партия да сформират държавно управление. Никой не ще да се повтори Филип Димитров и оня интервал, имаме индикации, че има такива депутати, само че сега не водим диалози с народни представители. Ще поставим всички нужни старания да намерим 121 народни представители, които да основат твърдо ядро, с цел да се поддържа законодателната стратегия. Ако това не стане, явно ще се наложи да вървим на избори. Няма да подкрепим коалиция, която не е основана на правила ”, сподели още Христанов. 

На въпрос за какво от „ Продължаваме Промяната ” не са отишли на консултациите при президента в понеделник, той изясни следното:

„ Винаги сме били прекомерно смирени, с цел да вършим силови демонстрации. Те не са част от нашия ген. В случая повода беше бюджетът. Той би трябвало да бъде признат допустимо най-скоро ”.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР