Продължаваме промяната изгориха всички мостове за разговори с Има такъв

...
Продължаваме промяната изгориха всички мостове за разговори с Има такъв
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП изгориха всички мостове

" Продължаваме промяната " изгориха всички мостове за диалози с " ИТН ", разяснява ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия. По негови думи предлагането Асен Василев да бъде оглави нов кабинет обезмисля всевъзможни диалози.

" Изчегъртването на ГЕРБ не се случи и виновност за това носим и ние. В последна сметка всички контролни органи, всички репресивни министерства, които трябваше да се занимават с изчегъртването за 6 месеца нищо не свършиха ", уточни още Йорданов. Според него Кирил Петков не се разграничава по нищо от Бойко Борисов, като употребява репресивните органи против политическите си съперници. " Трябваше да се опитам по-рано да удрям тъпана, че не вървят работата в тази коалиция, тъй като тя скърца от януари-февруари ", разяснява той.

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов пък изрази мнение, че мандатът на " Продължаваме промяната " да не бъде изпълнен. На този стадий продължаваме да беседваме, чакаме всеки, който желае да окаже поддръжка да държавно управление, да беседва с нас. В 17 ч. ще разберете повече - това съобщи на влизане в Народното събрание ръководителят на групата на " Продължаваме промяната " в Народното събрание Андрей Гюров.

Президентът Румен Радев ще одобри в 17:00 ч. на " Дондуков " 2 номинирания за министър-председател Асен Василев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР