Продължаваме промяната и Демократична България вече водят предварителни разговори за

...
Продължаваме промяната и Демократична България вече водят предварителни разговори за
Коментари Харесай

След поуките: Дали ПП и ДБ ще подкрепят Борис Бонев за София?

Продължаваме смяната и Демократична България към този момент водят предварителни диалози за общо явяване на локалния избор следващата година. 

Това съобщи депутатът Калина Константинова от Политическа партия по Българска национална телевизия. Преди дни съпредседателят на Демократична България Христо Иванов съобщи, че на локалните избори трябва да се явят заедно с Политическа партия. Борис Бонев от Спаси София пък поиска подкрепа от Политическа партия и Демократична България, с цел да стане кмет на София. 

" Нашата цел е във властта да има честни, смислени хора с концепция и визия. Ще гледаме на всяко едно обитаемо място кой е най-подходящият претендент и нямаме нищо срещу да имаме обединени кандидатури. Особено за София, борбата тук ще бъде люта, тъй че се надяваме че в София ще можем всички сили на положителното и на смяната да се обединят към един общ претендент ", съобщи през днешния ден Константинова. 

Тя не разяснява дали двете обединения биха подкрепили канидатурата на водача на " Спаси София " Борис Бонев, като посочи, че предстоят диалози в търсене на претендента, сплотяващ всички сили, които желаят да се борят за една по-хубава столица.

От " Продължаваме промяната " не виждат вид да продължат партньорството си с Българска социалистическа партия поради дейностите на социалистите за връщането на хартиената бюлетина. Ако обаче от Българска социалистическа партия трансформират позицията си преди второто четене на законопроекта за промени в Изборния кодекс, вратата за договаряния ще бъде отворена, стана ясно от думите на Константинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР