Продължаваме промяната и БСП поздравиха Радев с победата и напомниха,

...
Продължаваме промяната и БСП поздравиха Радев с победата и напомниха,
Коментари Харесай

Как реагираха партиите след победата на Румен Радев

" Продължаваме промяната " и " Българска социалистическа партия " поздравиха Радев с успеха и подсетиха, че техните гласоподаватели са дали своят вот за него. Коментираха също и че смяната ще продължи с Радев. От ГЕРБ пък предизвестиха, че изборът на Радев ще докара до огромна централизация на власт.

Лидерите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев благодариха на поддръжниците си, че над 90 % от тях са подкрепили президента Румен Радев на балотажа.

Искаме да поздравим първо президента Румен Радев както и всички гласоподаватели както и всички българи, да кажем, че през днешния ден имаме вяра, че смяната в действителност ще продължи дружно. Ние сме подготвени да работим с този президент, ние знаем по какъв начин той работи, знаем, че поставя България над всичко, съобщи Кирил Петков.

Искам да поздравя всички поддръжници на " Продължаваме промяната " за това, че излязоха и гласоподаваха през днешния ден, сподели Асен Василев.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели в изборната нощ, че смяната ще продължи с новоизбрания президент Румен Радев.

Смазваща разлика, поздравяваме спечелилите Румен Радев и Илияна Йотова, пожелаваме сполучлив мандат. Поздравяваме социалистите, които вижте че и в този момент са били едни от най- интензивно гласуващите, нека към този момент с приключването на изборите политическата конюнктура се успокои и да се захванем със сериозна работа за основаване на постоянно държавно управление, на Парламент и на решение на рецесиите - нещо, за което прикани и президентът Радев.

Според Екатерина Захариева от ГЕРБ с избора на Румен Радев българите са изгубили късмет да имат един в действителност заслужен президент, Анастас Герджиков, който е щял да ни сплоти.

Но това е демокрацията, уповавам се не съжаляват за избора, има доста централизация на власт. Продължаваме промяната явно е партия на президента и в тази една седмица още по- ясно пролича, и в резултатите, които се виждат за подкрепилите гласоподаватели от другите партии. Много централизация на власт ще има президента Радев, няма да им е елементарно, само че българите няма да чакат и ще бъдат доста сериозни.

Захариева сподели още, че като някогашен външен министър се срами от думите на президента Румен Радев за Крим.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР