Продължаваме промяната е партията на посредниците. Когато фактите говорят, страда

...
Продължаваме промяната е партията на посредниците. Когато фактите говорят, страда
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Продължаваме промяната стана Партията на посредниците

" Продължаваме промяната " е партията на медиаторите. Когато обстоятелствата приказват, страда народът. Когато управлявахме бяхме сполетени от три рецесии. И в трите ние се справихме най-добре от всички в Европа и бяхме давани за образец ", това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" От нулева миграция, посочени за образец в цяла Европа, в този момент дневно има по 30-40 хванати мигранти. Това е резултатът от работата на партията на медиаторите ", продължи офанзивата си към някогашните ръководещи Борисов.

" Сега огромният мурафет е по какъв начин ще продължим да плащаме пенсиите през идващите години, само че в документа тук, това го няма. Всичко е основано на предплатени заплащания по Плана за възобновяване, който го няма или на заеми. България сега пръска кръв от несъответстващото ръководство на финансите ", сподели още някогашният министър председател.

" За тези две години " Хемус " можеше да е съвсем подготвена. Да не приказваме за Велико Търново - Русе. Пълен неуспех за две години. Една велоялея нямат издигната. Не мост, не тунел, а най-голямата злополука ще е " Струма ", безапелационен бе Борисов.

" Не единствено ще върнем европейските пари за " Струма ", а и ще я възвръщаме с бюджетни пари ", акцентира той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР