Продължаваме промяната“ дават заявка, че изобщо не искат да говорят

...
Продължаваме промяната“ дават заявка, че изобщо не искат да говорят
Коментари Харесай

Биков: Ние не се мразим. По коридорите се говорят по-различни неща, отколкото публично

„ Продължаваме промяната “ дават поръчка, че въобще не желаят да приказват с нас в този момент. Ако след 3 седмици ни поканят на диалог какво тъкмо ще се промени тогава? Ако Политическа партия са доброжелателни, те би трябвало да се пробват да си оправят вредите, а не да приканват да вземем властта и да се оправяме с бомбите, които са заложили “.

Това разяснява пред „ Дарик “ Тома Биков от ГЕРБ.

„ С избори явно не става. Очевидно няма по какъв начин някоя от тези партии да завоюва цялостно болшинство. На нас стартира да ни писва, а какво остава за хората ”, отсече Биков.

Изборът на ръководител на Народното събрание, той приема като „ намигане на ориста “.

„ Той нямаше никакво очакване, че ще стане ръководител съгласно мен. Той се оказа в центъра на една обстановка, която отиграва сносно, макар че не се е подготвил за това. В това виждам късмет да минем на едно малко по-мащабно равнище, тъй като Рашидов не се занимава с елементи. Той не е човек на дребните работи и се надявам, че с неговото възприятие за комизъм и отношение към живота ще даде малко по-широко скроен тип на тази извънредно тясно скроена среда, каквато е българският парламент. Не може толкоз да се ненавиждаме между тях, че да се разминаваме и да не си споделяме „ Добър ден ”. Друг е въпросът, че си споделяме „ Добър ден ” и в полза на истината по коридорите се приказват по-различни неща, в сравнение с се приказват обществено. Просто нещо се случва, когато се излезе на трибуната ”, показа „ от кухнята ” Биков.

„ Всеки ден чувам по какъв начин Кирил Петков моли да се постави точка на прехода, само че той най-вероятно не знае от какво към какво е този преход. Той е от тоталитарна система, планова стопанска система и принадлежност към съветската геополитическа зона към представителна народна власт, към пазарна стопанска система и геополитическо позициониране в границите на Западната цивилизация. Точката на този преход се постави още 2008 година. Сега ние сме в един пост-преходен интервал, когато системата би трябвало да се стабилизира, да градира ”,  сподели Биков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР