Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението

...
Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението
Коментари Харесай

Като чисто нова! Показаха ремонтираната АМ Тракия от птичи поглед

 " Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска придвижването в ремонтирания 10 км сектор от автомагистрала " Тракия “ сред п. в. " Чирпан “ и п. в. " Чирпан – Изток. Отсечката е част от общо 16,5 км, които започнаха да се обновяват през февруари.

В началото на април приключи ремонтът и на 6-километровото трасе сред връзката за Автомагистрала " Марица “ и пътен възел " Чирпан “. Целият сектор е с усъвършенствано отводняване, нова асфалтова настилка, мантинели, маркировка и знаци.

Благодаря на строителите и инженерите, които работиха без почивен ден, по едно и също време в двете направления, с цел да се възвърне трафикът в сектора.

От на следващия ден продължава ремонтът на идващите над 23 км от Автомагистрала " Тракия “ сред Чирпан и Стара Загора. Ще бъдат затворени и двете платна на автомагистралата, а за улеснение на пътуващите са обезпечени обходни направления. Ремонтът би трябвало да завърши при започване на летния туристически сезон ", написа министър председателят в оставка преди минути в обществената мрежа Facebook.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР