Продължаваме да очакваме подкрепа от БСП - както сега в

...
Продължаваме да очакваме подкрепа от БСП - както сега в
Коментари Харесай

ПП ще обсъдят вариант за премиер, различен от Кирил Петков

Продължаваме да чакаме поддръжка от Българска социалистическа партия - както в този момент в вероятно образуване на ново държавно управление, по този начин и в една бъдеща коалиция при едни възможни нови избори, съобщи пред NOVA NEWS Пламен Шалъфов, народен представител от Политическа партия.

Той посочи, че ще разискват довечера изискването на Българска социалистическа партия да предложат различен министър председател, с изключение на Кирил Петков. " Това несъмнено е на масата. На нас ни следва среща на нашия Национален съвет довечера, където това ще е дна от тематиките, които ще обсъждаме. И следва да забележим какво решение ще бъде взето. Така че това е един отворен въпрос. "

В персонално качество разгласи: „ Аз бих подкрепил още веднъж кандидатура на Кирил Петков. За мен обстановката със 70-те съветски дипломати не е причина да оттеглим неговата кандидатура. Той не е взел това решение еднолично”, уточни Шалъфов.

По думите му разговор би трябвало да има. „ Предвид събитията от през вчерашния ден, очевидно имаше потребност от доизчистване на някои елементи и тъкмо това се случи на лидерско равнище сред Кирил Петков и Корнелия Нинова”, добави депутатът.

В отговор на въпрос дали Румен Радев лъже, че е нямал информация, депутатът сподели: „ За мен беше доста подвеждащо това, което той сподели пред медиите. Когато той е дал мандат на свои представители да вземат участие в Съвета за национална сигурност и те са изслушали отчетите, били са на полемиките и са чули рекомендациите на службите, няма по какъв начин да споделя, че самият той не бил знаел и е учуден”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР