Продължава полицейската операция по пътищата на страната за контрол на

...
Продължава полицейската операция по пътищата на страната за контрол на
Коментари Харесай

512 шофори са санкционирани за шофиране с превишена скорост

Продължава полицейската интервенция по пътищата на страната за надзор на придвижването. 512 лидера са глобени за шофиране с превишена скорост, трима за приложимост на алкохол, двама след приложимост на опиати. Връчени са 31 електронни фиша.Операцията продължава и през днешния ден с акцент към транспортните средства, които се връщат от морето към вътрешността на страната

Гл. контрольор Петър Соколов - Групово дело " Национална полиция ": Продължаваме със същото движение, в обедните и ранните следобедни часове ще започваме да насищаме инфраструктурата от републиканската пътна мрежа с екипи на " Пътна полиция ", тъй като в следобедните часове ще стартира натоварен трафик в посока София и огромните градове. Ще бъде употребен целият разполагаем механически и човешки запас на пътна полиция, в това число и цивилни коли, които ще следят придвижването, хеликоптерът на Гранична полиция също ще продължи присъединяване си в тази профилирана интервенция.
От 14:00 до 20:00 часа през днешния ден е неразрешено придвижването на тежкотоварни коли по главните пътни артерии в страната. От " Пътна полиция " предизвестяват, че след 20:00 часа има огромна възможност тук-там да се образуват огромни колони от ТИР-ове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР