Продължава набирането на деца от 6 до 15 години за

...
Продължава набирането на деца от 6 до 15 години за
Коментари Харесай

Продължават записванията за създадената от българи футболна академия в Англия

Продължава набирането на деца от 6 до 15 години за основаната от българи професионална футболна академия в Англия - Kent Football Academy. Тренировките ще стартират при започване на юни.

Директор на футболната академия е Красимир Корсачки, а заместител шеф е Димитър Кидиков.

Създателите възнамеряват Kent Football Academy да взе участие постоянно на професионални шампионати в Англия, България, Испания, Дания, Холандия и Португалия.

Професионална българска футболна академия започва в Англия

Подобно на шефа на академията Красимир Корсачки и заместител шефът Димитър Кидиков е дипломиран треньор на ФА.

източник: Личен списък

В момента Кидиков води два тима – деца до 7г. и юноши до 16г. във Винтърс ФК - един от най-големите клубове в графство Кент, със своите 32 тима на друга възраст и съвсем 600 футболисти.

„ Много се веселя, че с Краси взехме решение да създадем академията. За жал тук в Англия децатa не получават задоволително на брой тренировки за седмица, което води до слабото им и постепенно развиване като спортисти. Нашата цел е да им подсигурим това, което е належащо за построяването на един млад футболист. Опитът, който имаме като футболисти и развиването ни като експерти ще допринесат за един неповторим резултат в подготвянето на деца “, показа Димитър Кидиков.

„ Колкото повече развиваме себе си в професионален проект, толкоз повече децата ще реализиран, и тук е нашата отговорност към тях. Например аз персонално преди месец бях на стаж за 10 дни в ЦСКА с първия тим, с помощта на господин Стефан Генов. По време на стажа имах опция да споделя моите хрумвания и да получа поучителни рецензии от неповторими хора като Стефан Генов, Стамен Белчев, Георги Велинов, Дани Моралес и Томас Нойберт “, добави още Кидиков.

източник: Kent Football Academy

За контакти:

07403199458 - Красимир Корсачки, Директор на академията

07710894551 – Димитър Кидиков, Заместник шеф на академията

Имейл - [email protected]

Фейсбук - Kent Football Academy

Twiter - @Kentfootacademy
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР