Продължава лечението на ранените в катастрофата в Разградско вчера, при

...
Продължава лечението на ранените в катастрофата в Разградско вчера, при
Коментари Харесай

Четирима души са в тежко състояние след катастрофата край Разград

Продължава лекуването на ранените в злополуката в Разградско през вчерашния ден, при която микробус със самодейци излезе от пътя, с цел да избегне преден удар с камион. При случая пострадаха 15 от 18-те пасажери.
18 души в болница след злополука сред тир и микробус (ОБЗОР) Инцидентът е станал на пътя сред Разград и Благоево
Възрастен мъж, с заплаха за живота, беше превозен във Варна.

Вчера сутринта съпрузите Станка и Заньо Маринови от село Срацимир пътували с към фолклорния фестивал в близкото Садина в буса, пренасящ самодейния състав. Споделят, че за един момент всичко утихнало.

„ Само видях, че увисвам с главата надолу сред едни седалки. След това с лостове ме дърпаха, до момента в който ме изкарат. Съпругът ми беше до мен, беше на друга седалка. Ударът беше доста мощен, тъй като всички седалки бяха събрани върху мен”, спомня си Станка.

Съпругът на Станка е в по-добро положение, само че към момента се бори с шока.

Семейството е настанено за лекуване в хирургията. Най-тежко е положението на три дами и на 82-годишен мъж, който е в кома. От лечебното заведение в Разград разясниха, че възрастният мъж е с черепно-мозъчна контузия и кръвоизлив.

Пострадалите са единомислещи, че лидерът на буса е работил професионално – с цел да избегне по-голям удра с камиона, завил в дясно и излязъл от пътя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР