Продължава издирването на тримата мъже, които са заподозрени за обири

...
Продължава издирването на тримата мъже, които са заподозрени за обири
Коментари Харесай

МВР призовава за съдействие по случая с банкомата в Сапарева баня

Продължава издирването на тримата мъже, които са обвинени за кражби на банкомати. Те са оповестени за общодържавно търсене. Един от групата беше арестуван. Още един арест имаше в Перник през вчерашния ден.

Тримата оповестени за общонационално търсене към момента не са арестувани. Продължават дейностите по тяхното търсене. Те са обвинени за това, че в сряда против четвъртък взривяват банкомат с голяма сума. При последвалото бягство по Автомагистрала " Струма " съумяват да пробият полицейската обсада край пернишкото село Боснек, където напущат автомобила си и се скриват в локалната гора.

Автомобилът през вчерашния ден беше подробно огледан от органите на реда. Вътре е открита бутилка със сбит въздух, с която се допуска, че е взривен банкомата, както и касата на банкомата с парично наличие вътре.

Действията на полицията, които през вчерашния ден не доведоха до резултат се водят от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил. Образувано е досъдебно произвеждане от районната прокуратура в Дупница. Очкава се да се обясни дали трите търсени лица и четвъртото арестувани са съпричастни към взривяването на някои от всички 17 банкомата, обрани в страната от началото на годината.

Разпространени са фотоси на тримата търсени лица. Министерство на вътрешните работи моли всички, които имат информация за тях, да се обадят на телефон 112.
  Издирването на обирджиите на банкомата в Сапарева баня продължава Издирването на обирджиите на банкомата в Сапарева баня продължава
Трима мъже са оповестени за общодържавно търсене. Министерство на вътрешните работи показва единствено буквите им и възрастта им от 41 до 35 години и моли жителите за подпомагане. Има...
 Спецакцията против обирджиите на банкомата в Сапарева баня Спецакцията против обирджиите на банкомата в Сапарева баня
Около три през нощта в Сапарева баня е взривен следващият банкомат. Отново е употребена бутилка със сбит въздух.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР