Продължава да витае мистерия около истинската възраст на най-известния футболист

...
Продължава да витае мистерия около истинската възраст на най-известния футболист
Коментари Харесай

Извинявай, на колко години си?

Продължава да витае тайнственост към същинската възраст на най-известния футболист от детския отбор на Борусия (Дортмунд). Юсуфа Мукоко твърди, че е на 12 години, въпреки малко на брой да са тези, които му имат вяра. Die Welt изиска публична информация от общината в Хамбург, откъдето потвърдиха, че съгласно акта му за раждане тъмнокожият състезател в действителност е на 12 година

Съмненията се уповават на това, че малчуганът, който има солидна физика за възрастта си, рита за отбора на Борусия до 17 години и за осем мача е вкарал 19 гола. Ето за какво всички противници го сочат с пръст и упрекват Дортмунд в машинация.

Родителите на Мукоко са камерунци (майка му е на 28 г.), само че татко му има немски паспорт от 25 години насам. Юсуфа е роден в африканската страна, само че също има немско поданство.
Abneigung wird trotz Beweisen größer - BVB: Warum Dortmund-Wunderkind Moukoko kaum Schutz bekommt https://t.co/N355dav0UW
— Domenik tv NEWS (@DomeniktvNEWS) October 15, 2017

“Веднага след раждането му аз го записах в немското консулство в Яунде”, кълне се таткото. От Die Welt са се допитали и до Външно министерство, откъдето обаче отхвърлят бащата да е сторил това. Точно тези разминавания единствено укрепват подозренията.

На този стадий от Германския футболен съюз не се притесняват от възможни наказания и Мукоко играе за Бундестима до 16 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР