Продължава да е тежко състоянието на момичето и момчето, които

...
Продължава да е тежко състоянието на момичето и момчето, които
Коментари Харесай

Син на бивш полицай блъснал младежите в Петрич

Продължава да е тежко положението на момичето и момчето, които бяха блъснати от кола в Петрич през вчерашния ден вечерта. Освен тях още едно дете е с пострадвания.
Днес стана ясно, че зад кормилото е бил 18-годишният наследник на някогашен служител на реда от Петрич. Взел брошура преди 2 месеца. Според очевидци, колата му се е движела с извънредно висока скорост, когато връхлетяла върху заслон, където група младежи се криели под дъжда.

15-годишната Валентина е с тежки пострадвания. Другата им щерка се избавила по знамение от удара. И споделя: „ Той от горната страна се спускаше доста мощно и правеше дрифтове, а изпод асфалтът беше влажен и подвигна ръчната и се бутнаха напряко в нас”, цитира bTV.

Официалната позиция на Министерство на вътрешните работи: не става въпрос за дрифтове, а за неприятна реакция на некомпетентен лидер.

Според бащата на момичето децата са избавени с помощта на бързата реакция на медиците. Тежко ранените Валентина и Крум са настанени в реанимацията. „ В тежко положение, изобилна кръвозагуба, с откъснат крак e момченцето, момичето с размачкана подбедрица, сега са постоянни, остават за наблюдение”, изясни доктор Методи Михайлов от МБАЛ „ Югозападна”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР