Проблемите в Левски са довели до разделение в отбора на

...
Проблемите в Левски са довели до разделение в отбора на
Коментари Харесай

Проблемите в "Левски" разделили отбора на три групи

Проблемите в " Левски " са довели до разделяне в тима на три групи. Това съобщи изпълнителния шеф на клуба Павел Колев на конференцията, която даде през днешния ден на стадион " Георги Аспарухов ".

" В едната група са играчите, които схващат доста добре какво се случва в клуба. В другата са тези, на които въобще не им пука, а в третата са тези, които се съмняват в личните си благоприятни условия ", разяснява Колев.

" Надявам се да покажат, че са почтени и имат качества да играят в Левски - най-много на себе си и на публиката. Всеки може да изигре слаб мач, само че хубавото във футбола е, че скоро идва идващ и в него може да докажеш, че това е било случайност. Естествено, отново може да загубим, само че значимото е по какъв начин ще се случи "

" Вижте жълтия картон на Тиам - да, не е професионално, само че на всеки се случва да изпусне нервите си. Направи го от гняв, че губим ", добави изпълнителният шеф на " Левски ".
Иван и Андрей се отхвърлиха от огромна сума в интерес на " Левски " (ВИДЕО) Клубът се прицели в онлайн продажбата на сезонни карти, ще работи с телевизионните продуценти
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР