Проблемите със спрените строежи на магистралите и поддръжката им коментира

...
Проблемите със спрените строежи на магистралите и поддръжката им коментира
Коментари Харесай

Бойко Борисов отрече възможна коалиция с ПП

Проблемите със спрените градежи на автомагистралите и поддръжката им разяснява пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му броят на жертвите по пътищата и злополуките се вдигнал фрапантно по времето на Бойко Рашков, а пътищата са извънредно неподдържани, като не са ремонтирани нито мантинели, нито асфалт.

Във връзка с газовата рецесия Борисов сподели, че президентът Радев го е обидил доста като го е сравнил с Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ акцентира, че по време на ръководството си построил стотици километри нови газопроводи.

" Под Дунава газопровод направихме - връзката с Румъния. Над 600 - 700 км нови газопроводи направихме, а те за година и половина още не могат да довършат 100 км, които оставаха по гръцката връзка. Направих България да има 80 км от компресорните станции на задачите Балкани. 2009 година като дойдохме, първото, което направихме, е да махнем медиаторите от газа, които те в този момент възвърнаха. Над 120 - 130 милиона на месец сега крадат медиаторите ", сподели той.

Борисов разяснява и допустима коалиция с " Продължаваме промяната ": " С всеки изминат ден от вредите, които са нанесли партията на смяната я страната, нашите гласоподаватели не позволяват да се коалираме с тях. А Има Такъв Народ, " Да, България "? Аз не мога да приказвам за другите партии преди да минат изборите, зависи доста от резултатите ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР