Проблемите с багажа и снукър екпировката на майсторите на щеката

...
Проблемите с багажа и снукър екпировката на майсторите на щеката
Коментари Харесай

Поредният объркан багаж на снукър играч в Китай

Проблемите с багажа и снукър екпировката на майсторите на щеката в Китай продължиха и по време на Шанхай Мастърс, въпреки този път Люка Бресел да стана жертва не на кражба, а на необичайно комплициране. Белгиецът самичък изясни, че без да желае взел непознат куфар и надлежно след това е трябвало да облича облекла назаем.

“Пристигнах към 4 часа и чак към 6:15 разбрах, че на летището съм взел непознат куфар. Той освен беше като моя, само че и паролата за отварянето му беше същата, което бе най-странното. Така че трябваше да взема назаем облекла от Майкъл Уайт, а обувките ми са от турнирния шеф, тъй че нося разбъркан тоалет.

You won't believe what's happened to Luca Brecel in Shanghai...

...and right before his match! #ShanghaiMasters pic.twitter.com/165HQfi0oc
— World Snooker (@WorldSnooker1) November 14, 2017
В Дачин за Международния шампионат откраднаха щеката ми на летището, само че съм доста удовлетворен, че компанията в Тайланд бързо съумя да ми създаде нова, която към този момент е тук при мен”, разяснява Бресел, който с облеклата назаем и новата щека завоюва първия си мач от Шанхай Мастърс с безапелационното 5:0 над Матю Стивънс и във втори кръг ще се изправи против Джейми Джоунс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР