Проблеми в спалнята нямаме“, похвали се транспортният министър. Тъщата“ Радев

...
Проблеми в спалнята нямаме“, похвали се транспортният министър. Тъщата“ Радев
Коментари Харесай

Събев: Коалиция е като италианско семейство без проблеми в спалнята, Радев е тъщата

„ Проблеми в спалнята нямаме “, похвали се транспортният министър. „ Тъщата “ Радев обаче желал да им дава инструкции какво да вършат в леглото
„ Нашата коалиция е като италианско семейство, само че проблеми в спалнята нямаме “, разгласи в „ Защо, господин министър? “ по БТВ министърът на превоза Николай Събев.

Той посочи, че в тази ситуация става въпрос за „ игра на асоциации “.

„ В тази игра ролята на президента Румен Радев е на тъщата, която дава инструкции какво да вършим в леглото. Тази, които предсказват предварителни избори, пък са съседите на фамилията, които чуват заран доста звук “, разгласи той.

На въпроса за кого би дал своя вот, в случай че въпреки всичко скоро има избори, той отговори: „ Аз ще гласоподавам за тези, които ще подкрепят най най-после България да излезе от взаимозависимост – да престане да бъде 16-та република на Русия и да заеме достойното си място като европейска страна в един богат Европейски съюз, където нещата са добре контролирани “.

Събев вижда в лицето на съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев точно такива персони и по тази причина се е съгласил да взе участие в тяхното държавно управление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР