Проблемът за нереализирането на третия мандат не е само в

...
Проблемът за нереализирането на третия мандат не е само в
Коментари Харесай

Станишев брани Радев, посочи грешките на кабинета и порица БСП за състезанието с Възраждане

" Проблемът за нереализирането на третия мандат не е единствено в Българска социалистическа партия. Тройната коалиция имаше огромна цел - влизане в Европейски Съюз. При днешните политици няма задоволително зрялост. В това държавно управление имаше няколко фундаментални недостатъци, които се появиха още при основаването му. При нашата коалиция имаше стратегия и ясни министерски постове. тя не може да се направи, когато не се позволяват взаимни отстъпки. Третият мандат беше превдварително решен в доста връзки. Политическа партия сякаш са уверени, че могат да разиграят тематиката на жертвата и даже да станат първа политическа мощ. Трябва да се сменят разпоредбите, а не да се вършат импровизации. Не е значимо по какъв начин Българска социалистическа партия влиза в ръководството, а по какъв начин излиза - със съществени вреди и разколебаване на гласоподавателите ѝ. Политическа партия постановяваха политики без да се преценяват с левицата ". Това съобщи водачът на ПЕС Сергей Станишев пред Нова ТВ.

" Всички знаят, че огромна част от гласоподавателите на Българска социалистическа партия са русофили и изгонването на 70 руснаци след рухване от власт не беше съобразено с съдружния сътрудник. Нищо няма да се промени, в случай че се смени Кирил Петков с Асен Василев. Прави се авантюризъм с доставките на газ, което слага в риск и столичната топлофикация ", сподели още някогашният ръководител на " столетницата ".

Той добави, че за газа са отговорни от Политическа партия, само че Българска социалистическа партия носи солидарна отговорност. По думите му левицата се декларира не като партия със лична политика, а като съучастник на " Продължаваме промяната ".

" Газът, който се кара с танкери, е с 1/3 по-скъп. Стига са се държали като в детската градина. Партиите трябваше да реализират разговор с опозицията. Не поддържам тезата, че Румен Радев е свалил държавното управление. То падна поради неналичието на разговор и взаимните обвинявания за " мафия " сред сътрудниците. Българска социалистическа партия с месеци мълчеше преди последните избори, объркаха хората и доста от тях не гласоподаваха. В партията няма вътрешна съпротива. Тя е била мощна, когато е консолидирана. Фундаменталната неточност, е, че Българска социалистическа партия беше хвърлена в съревнование с " Възраждане ". Формацията би трябвало да излезе с доста мощна стратегия. За страдание доста от ограниченията, които бяха признати, към този момент са изядени от двуцифрената инфлация. Не мога да ви кажа след идващите избори кой с кого ще бъде. Говори се за тройна коалиция без Има Такъв Народ. Най-страшното е, че хората са изплашени за сметките си и за своя обичай. Българска социалистическа партия би трябвало да има своя позиция, а сега не водим хорото, а сме на втора позиция ", разяснява Станишев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР