Проблемът със скъпите коли и имоти е това, че не

...
Проблемът със скъпите коли и имоти е това, че не
Коментари Харесай

Бизнесмен: По-голямата част от луксозните коли ще се окажат купени със законно придобити средства



Проблемът със скъпите коли и парцели е това, че не се заявяват. Не чакам да има изненади от акцията на данъчните. По-голямата част от първокласните парцели и коли ще се окажат купени със законно добити средства, тъй като такива инспекции текат от 10 години. Това предвижда предприемачът Красимир Дачев в ефира на БТВ.

По думите му има огромна смяна в компетенцията и технологията на данъчните. „ Тази активност на данъчните е непрекъсната и не разбирам за какво се дава такава акция “, добави предприемачът.

„ Това, което се случва е необяснимо за мен. По време на акция "Комар " не се случи нищо. бяха събрани голям брой първокласни коли в двора на Жандармерията. След това бяха върнати на притежателите. Всичко това е ПР. Това сподели някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

„ Луксозни коли можеш към този момент да купиш и за 50 000 лв.. Голяма част от тях са усмивки от старите ленти “, сподели Дачев.

„ Едва ли това е пътят за повишение на приходите в хазната, посредством някаква показност. И футболистите Роналдо и Меси ги ревизираха данъчните, само че това стана обикновено, без някаква непотребна показност “, добави Йорданов.

„ Голяма част от първокласните коли не са купени със лични средства. Данъчните имат доста друга работа. просто тези хора, които в този момент карат с пълномощни ще изчезнат от улиците за един месец, обясни предприемачът.

„ Не е нужно да се подвига звук преди да има съответни резултати от акцията “, добави Йорданов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР