Проблемът с Шенген освен политически, е и криминален, коментира политикът

...
Проблемът с Шенген освен политически, е и криминален, коментира политикът
Коментари Харесай

Минчо Спасов: Холандските служби имат запис на Сретен Йосич с наш бивш премиер

Проблемът с Шенген с изключение на политически, е и престъпен, разяснява политикът от Национална движение „Симеон Втори"

„ Проблемът с Шенген с изключение на политически, е и престъпен. Холандските служби имат запис на Сретен Йосич с един наш някогашен министър председател. Поради това те са доста резервирани, че този човек, до момента в който е в политиката - България може да бъде благонадежден съхранител на информацията в Шенген. “ Това разяснява пред Минчо Спасов от Национална движение „Симеон Втори".

Той добави, че Сретен Йосич е бил търсен от холандската полиция за опит за убийството на холандски служител на реда.

„ Преди 7-8 години имаше информация, че желае да убие Бойко Борисов. Той беше подложен под защита и самият Борисов съобщи, че се усеща застрашен пред Народно събрание ”, добави Спасов.

Той разяснява и за какво е значимо Национална движение „Симеон Втори" да се върне в политиката.

„ Ситуацията с Национална движение „Симеон Втори" може да се съпостави с притчата с песимиста, оптимиста и реалиста. Когато се зададе стихия, песимистът се хвърля в трюма на кораба и стартира да се вайка, оптимистът също влиза в трюма и стартира да се моли, а реалистът излиза на палубата и стартира да наглася платната. Изходът е лавировка “, означи Минчо Спасов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР